1
21
Ovocné košíčky s tvarohovým krémom

Ovocné košíčky s tvarohovým krémom

1 h 10 m
24 porcií

Suroviny

Košíčky

  • 140 g hladkej múky Belbake
  • 40 g práškového cukru Belbake
  • štipka soli Kania
  • 80 g masla Pilos
  • 1 žĺtok


Krém

  • 200 g tvarohového dezertu s vanilkovou príchuťou Pilos
  • 30 g práškového cukru Belbake
  • 150 g mascarpone Lovilio


Zdobenie

  • 100 g čerstvých jahôd
  • 100 g čerstvých malín
  • 50 g čerstvých  čučoriedok
  • 1 hrsť mrazom sušených jahôd
  • čerstvá mäta

Potrebujeme

  • robot s nadstavcom lopatka, papier na pečenie, 24 formičiek na košíčky s priemerom cca 5,5 cm, veľký plech, cukrárske vrecko s malou ozdobnou špičkou

POSTUP

Košíčky

Všetky suroviny spolu vymiesime. Kompaktné cesto zabalíme do papiera na pečenie a necháme hodinu odležať v chladničke.

Z cesta tvarujeme guľôčky. Každú z nich vtlačíme do formičky a prebytočné okraje zrežeme. Dno poprepichujeme vidličkou, uložíme na plech a pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 10 minút dozlatista.

Ešte vlažné košíčky vyklopíme z formy.

Krém

Všetky suroviny spolu vymiešame. Krém prenesieme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou. Naplníme ním vychladnuté košíčky.

Zdobenie

Dozdobíme ovocím, rozdrvenými mrazom sušenými jahodami a lístkami mäty.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať