0
7
Paprikový quiche

Paprikový quiche

1 h 0 m
8 porcií

Suroviny

Základ

  • 220 g hladkej múky Belbake
  • 1 vajce
  • 120 g masla Pilos
  • ½ lyžičky soli Belbake
  • 1,5 lyžice studenej vody

 

Papriková náplň

  • 3 lyžice olivového oleja Primadonna
  • 1 červená cibuľa
  • 1 žltá paprika
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • ½ cukety
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 3 vajcia
  • 140 g strúhaného syra Emmentál Milbona

Potrebujeme

formu na quiche s vyberateľným dnom a priemerom 23 cm

POSTUP

Základ

Všetky suroviny spolu zmiešame a vypracujeme z nich pevné cesto. Pracujeme rýchlo, aby maslo úplne nezmäklo. Hotové cesto necháme 20 minút odpočívať v chladničke.

Papriková náplň

Na olivovom oleji opražíme cibuľu do sklovita. Pridáme všetky druhy paprík, cuketu, soľ a mletú červenú papriku. Restujeme cca 5 - 7 minút. Hotovú paprikovú zmes necháme chvíľu vychladnúť.

Medzitým v miske zmiešame vajíčka s nastrúhaným syrom. Vajíčkovú zmes pridáme k paprikovej a premiešame.

Cesto vtlačíme prstami do formy a zarovnáme. Náplň nalejeme na cesto a pečieme v rúre vyhriatej na 190 °C približne 35 - 40 minút.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať