2
5
Paté z údenej makrely

Paté z údenej makrely

30 min
5 porcií
  • 1 údená makrela Nautica
  • 250 g mascarpone Lovilio
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1 limetka alebo citrón
  • čerstvá pažítka
  • toastový chlieb Rivercote
  • olivový olej Primadonna
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 jablko

Postup

Z markely oberieme mäso a preložíme ho do misy. Pridáme mascarpone, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a dôkladne dohladka vymiešame. Nakoniec zľahka vmiešame šťavu z limetky alebo citróna a nasekanú pažítku.

Z toastového chleba vykrojíme kolieska, ktoré z oboch strán opečieme do zlatohneda na panvici na troche olivového oleja. Hotové potrieme strúčikom cesnaku.

Na pripravené kolieska natrieme paté z makrely a ozdobíme čerstvo nakrájanými plátkami jablka. Pred podávaním pokvapkáme olivovým olejom a ozdobíme čerstvými bylinkami.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať