1
0
Pečená hovädzia hruď s cesnakom, paprikou a bylinkami

Pečená hovädzia hruď s cesnakom, paprikou a bylinkami

3 h 0 m
6 porcií

Suroviny

  • 1 kg hovädzej hrude
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • olivový olej Primadonna
  • 1 lyžička mletej sladkej papriky Kania
  • 1 cibuľa
  • 5 strúčikov cesnaku
  • čerstvý rozmarín
  • čerstvý tymian
  • 6 – 8 pít
  • 1 zväzok reďkoviek
  • 2 červené cibule
  • 100 g paradajok
  • 150 g kyslých uhoriek Freshona
  • 100 g kyslej smotany Pilos
  • 100 g poľného šalátu

Potrebujeme

plech, alobal


POSTUP

Mäso očistíme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom, posypeme mletou paprikou a sprudka opečieme na oleji zo všetkých strán. Počas opekania prihodíme nasekanú cibuľu, cesnak a bylinky. Zalejeme vodou, prikryjeme alobalom a pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C približne 150 – 180 minút, kým mäso zmäkne. Počas celej doby pečenia mäso podľa potreby podlievame vodou. Na záver ho natrháme vidličkou.

Pity rozkrojíme, pokvapkáme olejom a opečieme na panvici.

Reďkovky, červenú cibuľu, paradajky a kyslé uhorky nakrájame na tenké plátky. 


Servírovanie

Spodnú časť pity natrieme kyslou smotanou, na smotanu položíme trhané mäso, pripravenú zeleninu, umytý a osušený poľný šalát a prikryjeme vrchnou časťou pity potretou kyslou smotanou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať