0
5
Grilovaný pstruh v Schwarzwaldskej šunke

Grilovaný pstruh v Schwarzwaldskej šunke

30 min
4 porcie
  • 4 čerstvé pstruhy
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 2 citróny
  • hrsť čerstvej šalvie
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 2 lyžice olivového oleja Primadonna
  • 12 plátkov Schwarzwaldskej šunky Dulano Selection

Pstruhy očistíme, umyjeme a osušíme. Vnútro rýb osolíme a okoreníme. Jeden umytý citrón nakrájame na plátky a spolu s lístkami šalvie vložíme do vnútra pstruhov. Z oboch strán ich potrieme trochou olivového oleja.

Na dosku položíme 3 plátky Schwarzwaldskej šunky tak, aby sa trochu prekrývali a zabalíme do nej pstruha. Postup zopakujeme s každým pstruhom.

Pstruhy grilujeme z každej strany niekoľko minút a potom ich preložíme na tanier. Podávame posypané lístkami čerstvej šalvie a mesiačikmi citróna.

 

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info