0
3
Pizzové hniezda

Pizzové hniezda

1 h 10 m
7 porcií

Suroviny

  • 550 g cesta na pizzu Chef Select
  • 6 lyžíc paradajkovej omáčky s baklažánom a syrom Combino
  • 100 g Jamón Serrano Reserva Dulano
  • 200 g strúhanej mozzarelly Lovillio
  • 4 lyžice kukurice Freshona
  • čerstvá bazalka na ozdobu

Potrebujeme

  • papier na pečenie, kruhovú formu na tortu s priemerom 24 cm

POSTUP

Na pizzové cesto, z ktorého neodstraňujme papier zo spodnej strany, rovnomerne rozotrieme paradajkovú omáčku. Na vrch rozložíme Jamón Serrano, posypeme 180 g mozzarelly a kukuricou.

2 protiľahlé okraje preložíme tak, aby pri rolovaní nevypadla plnka.

Cesto začneme rolovať nezahnutou časťou až na koniec. Zrolované cesto odložíme do chladničky na 30 minút. Rolku narežeme na 7 častí (hniezd).

Do formy vystlanej papierom na pečenie poukladáme do kruhu všetky hniezda. Posypeme 20 g strúhanej mozzarelly a pečieme vo vyhriatej rúre 180 °C približne 30 minút.

Servírovanie

Pizzové hniezda servírujeme ozdobené lístkami mäty.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať