Pizzové hniezda
Suroviny
- 550 g cesta na pizzu Chef Select
 - 6 lyžíc paradajkovej omáčky s baklažánom a syrom Combino
 - 100 g Jamón Serrano Reserva Dulano
 - 200 g strúhanej mozzarelly Lovillio
 - 4 lyžice kukurice Freshona
 - čerstvá bazalka na ozdobu
 
Potrebujeme
- papier na pečenie, kruhovú formu na tortu s priemerom 24 cm
 
POSTUP
Na pizzové cesto, z ktorého neodstraňujme papier zo spodnej strany, rovnomerne rozotrieme paradajkovú omáčku. Na vrch rozložíme Jamón Serrano, posypeme 180 g mozzarelly a kukuricou.
2 protiľahlé okraje preložíme tak, aby pri rolovaní nevypadla plnka.
Cesto začneme rolovať nezahnutou časťou až na koniec. Zrolované cesto odložíme do chladničky na 30 minút. Rolku narežeme na 7 častí (hniezd).
Do formy vystlanej papierom na pečenie poukladáme do kruhu všetky hniezda. Posypeme 20 g strúhanej mozzarelly a pečieme vo vyhriatej rúre 180 °C približne 30 minút.
Servírovanie
Pizzové hniezda servírujeme ozdobené lístkami mäty.
                





 Beautifood