
Ryžové rezance s arašidovou omáčkou
Suroviny
- 200 g ryžových rezancov Combino
- ⅓ lyžičky soli Kania
- 6 lyžíc arašidového masla Maribel
- 4 lyžice sójovej omáčky Kania
- 2 lyžice medu
- šťava z 1 limetky
- 3 strúčiky cesnaku
- 200 ml kokosového mlieka Freshona
- 450 g mrazenej zeleninovej zmesi na čínu Freshona
Ešte budeme potrebovať
- solené arašidy Alesto
Potrebujeme
hrniec, hlbšia panvica
POSTUP
Do vriacej, osolenej vody pridáme ryžové rezance a varíme cca 4 – 5 minút. Do hlbšej panvice vysypeme mrazenú zeleninovú zmes, prikryjeme a dusíme 3 minúty. Následne prihodíme arašidové maslo, sójovú omáčku, med, šťavu z limetky, pretlačené strúčiky cesnaku, kokosové mlieko a všetko spolu premiešame. Nakoniec pridáme scedené ryžové rezance a ešte raz všetko premiešame.
Servírovanie
Ryžové rezance s arašidovou omáčkou posypeme rozdrvenými arašídami.