0
20
Soba rezance s pečeným lososom

Soba rezance s pečeným lososom

45 min
4 porcie
  • 8 filiet z lososa
  • soľ Belbake
  • mleté čierne korenie Mikado
  • 50 g bieleho sezamu Vitasia
  • 50 g čierneho sezamu Vitasia
  • 100 ml kokosového oleja Vita d´Or
  • 300 g soba rezancov Vitasia
  • 100 g papriky (mix červenej, zelenej a žltej)
  • 100 g mrkvy
  • 2 lyžice nasekaného zázvoru
  • chilli korenie Vitasia
  • 4 lyžice sójovej omáčky Vitasia
  • 100 g červenej cibule
  • 4 lyžice restovaných solených arašidov
  • 1 lahôdková cibuľka

POSTUP

POTREBUJEME

  • wok panvica
  • sitko

Lososa zbavíme kože, osolíme, okoreníme a obalíme v zmiešanom bielom a čiernom sezame. Potom filety opečieme z obidvoch strán v rozohriatej panvici s kokosovým olejom. Dávame pozor, sezamové semienka sa môžu rýchlo spáliť. Losos môže zostať mierne nedopečený. Soba rezance uvaríme podľa návodu na obale vo vriacej osolenej vode a scedíme. Papriku a mrkvu nakrájame na pásiky, zázvor najemno. Orestujeme na kokosovom oleji. Pridáme chilli korenie podľa chuti, sójovú omáčku, červenú cibuľu nakrájanú na rezance a scedené soba rezance. Dochutíme podľa chuti.

Servírovanie

Na tanier naservírujeme porciu soba rezancov so zeleninou. Na vrch položíme opečeného lososa. Dozdobíme praženými arašidmi a na plátky nakrájanou lahôdkovou cibuľkou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať