0
1
Strukovinové cestoviny s treskou a olivami

Strukovinové cestoviny s treskou a olivami

20 min
4 porcie

Suroviny

  • 8 strúčikov cesnaku
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • 400 g strukovinových cestovín zo zeleného hrášku Combino
  • olivový olej Primadonna
  • 400 g lúpaných krájaných paradajok z konzervy Baresa
  • 100 ml bieleho suchého vína
  • keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
  • keramický mlynček s čili
  • 100 g čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 180 g cherry paradajok
  • 400 g filety z tresky
  • čerstvá bazalka
  • 50 g parmezánu Milbona

Potrebujeme

panvicu, hrniec


Postup

Strúčiky cesnaku nakrájame na plátky. V hrnci privedieme k varu osolenú vodu, v ktorej uvaríme strukovinové cestoviny domäkka (cca 4 minúty). V rozohriatej panvici s olejom opečieme plátky cesnaku dozlatista. Pridáme krájané paradajky a necháme prevrieť. Prilejeme víno, osolíme, okoreníme a ochutíme s čili. Pridáme čierne olivy, cherry paradajky nakrájané na polovice a na kocky nakrájanú tresku. Varíme cca 3 minúty a prihodíme natrhané lístky bazalky. Do panvice pridáme cestoviny s trochou vody a necháme dovariť.

Servírovanie

Strukovinové cestoviny servírujeme v hlbšom tanieri, pokvapkáme olivovým olejom, okoreníme, posypeme hoblinami parmezánu a ozdobíme lístkom bazalky.



Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať