0
7
Sumček africký so šalátom, s broskyňami a parmezánom

Sumček africký so šalátom, s broskyňami a parmezánom

20 min
2 porcie

Suroviny

  • 1 hrsť vlašských orechov Alesto
  • 2 broskyne
  • 200 g jemne zaúdených filiet sumčeka afrického
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • olivový olej Primadonna
  • ¼ melóna Cantaloupe
  • 1 hrsť červených ríbezlí
  • 1 hrsť šalátu mix
  • šťava z 1 citróna
  • 1 hrsť hobliniek parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio

Potrebujeme

panvicu vhodnú na gril, gril, strúhadlo


POSTUP

Orechy orestujeme v panvici na rozpálenom grile. Broskyne nakrájame na väčšie kusy a grilujeme z oboch strán dozlatista. Potom ich necháme vychladnúť.

Filety sumčeka prekrojíme na polovice, osolíme okoreníme, pokvapkáme olejom a rukou rozotrieme. Grilujeme na rozpálenom grile z oboch strán dozlatohneda.

Melón prepolíme a zbavíme vnútra s jadierkami. Následne pomocou lyžice vykrojíme menšie kúsky. V miske ich zmiešame s ríbezľami, šalátom, nasekanými opečenými orechmi a na plátky nakrájanými grilovanými broskyňami. Pokvapkáme olejom a šťavou z polovice citróna.

Servírovanie

Sumčeka afrického servírujeme s broskyňovým šalátom posypaným hoblinkami parmezánu. Na záver dochutíme pár kvapkami citrónovej šťavy a olivového oleja.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať