0
8
Teľacie medailóniky s krémovou omáčkou, s hráškom a so špenátom

Teľacie medailóniky s krémovou omáčkou, s hráškom a so špenátom

30 min
4 porcie

Suroviny

  • 800 g teľacích medailónikov
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • olivový olej Primadonna
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky
  • 1 hrsť čerstvého tymianu
  • 100 g mrazeného hrášku Freshona
  • 200 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • 50 g nastrúhaného parmezánu Lovilo
  • 200 g mladého špenátu


Servírovanie

  • 30 g parmezánu Lovilio

Potrebujeme

  • panvicu

POSTUP

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na panvici s olejom dozlatohneda z oboch strán. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak a nasekané biele časti lahôdkovej cibuľky. Prihodíme nasekaný tymian a hrášok. Prilejeme smotanu a nastrúhaný parmezán. Podľa potreby dochutíme soľou alebo korením a povaríme. Na záver pridáme špenát a pokvapkáme olejom.

Servírovanie

Teľacie medailóniky servírujeme s krémovou omáčkou a so špenátom, posypané hoblinami parmezánu a nasekanou zelenou časťou lahôdkovej cibuľky.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať