1
15
Údený losos s chrenovou smotanou a čiernym kaviárom

Údený losos s chrenovou smotanou a čiernym kaviárom

20 min
5 porcií
  • 250 g kyslej smotany Pilos
  • 1 lyžica čerstvého nastrúhaného alebo sterilizovaného chrenu Mikado
  • 1 citrón
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • tmavý toastový chlieb Rivercote
  • 150 g údeného lososa Laschinger
  • čierny kaviár Royal Greenland

Postup

Kyslú smotanu zmiešame s chrenom, preložíme do sitka vystlaného gázou a prebytočnú tekutinu necháme stiecť (najlepšie cez noc v chladničke). Odstredenú smotanu zmiešame s nastrúhanou citrónovou kôrou a ochutíme morskou soľou.

Z toastového chleba vykrojíme kolieska s priemerom asi 3 cm. Opečieme ich na suchej panvici dochrumkava. Na každé koliesko položíme kúsok údeného lososa zvinutého do kornútika. Takto pripravený kornútik naplníme ochutenou odstredenou smotanou. Na záver ozdobíme čiernym kaviárom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info