2
5
Vyprážaný Camembert s hranolkami a tatárskou omáčkou

Vyprážaný Camembert s hranolkami a tatárskou omáčkou

1 h 0 m
1 porcia

Suroviny

  • 3 lyžice majonézy Kania
  • ½ cibule
  • 2 zavárané uhorky Freshona
  • 1 lyžička plnotučnej horčice Kania
  • 1 lyžica kyslej smotany Pilos
  • soľ Kania
  • mleté čierne korenie Kania
  • mrazené hranolčeky Harvest Basket
  • 2 syry Camembert Pilos
  • hladká múka Belbake
  • 1 vajce
  • 1 lyžica mlieka Pilos
  • strúhanka Belbake
  • rastlinný olej Vita D´or
  • 1 hrsť listov ľadového šalátu
  • 5 cherry paradajok

Potrebujeme

  • fritézu

Tip: Pozri naše teplovzdušné fritézy.

POSTUP

V miske zmiešame majonézu, najemno nasekanú cibuľu a uhorky, horčicu, kyslú smotanu, soľ a korenie.  

Tip: Namiesto kyslej smotany môžeme použiť aj nálev z uhoriek.

Do fritézy dáme hranolky, polejeme olejom, premiešame a fritujeme cca 20 minút pri teplote 200 °C stupňov.

Camembert obalíme v trojobale – najskôr v múke, potom v rozšľahanom a osolenom vajci s mliekom a nakoniec v strúhanke. Syr obalíme ešte raz vo vajci a v strúhanke.

Tip: Camembert neprepichujeme, aby počas vyprážania nevytiekol.

Obalený syr odložíme na 15 minút do chladničky.

Vysmážame v oleji dozlatista.

Servírovanie

Vyprážaný camembert podávame s hranolkami, tatárskou omáčkou a s nakrájaným šalátom so cherry paradajkami.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať