1

Cheesecake

Aj u vás doma zmizne cheesecake zo stola mihnutím oka? Tento lahodný koláčik je veľmi obľúbený, preto má aj Adriana Poláková vo svojej zbierke niekoľko vynikajúcich receptov. V Lidl Cukrárni môžete nájsť cheesecake poliaty sviežim citrónovým krémom alebo netradičný – zebrovaný cheesecake. Vyvážená kombinácia bielej a horkej čokolády v spojení s mascarpone učarí nielen vášmu jazýčku, ale aj očiam! Treťou možnosťou je browncheese – spojenie lahodného čokoládového brownies s jemným a nestarnúcim cheesecakom – poliaty dokonalým coulis z malín.

Cheesecake s citrónovým krémom

Cheesecake s citrónovým krémom

Zebrový Cheesecake

Zebrový Cheesecake

Browncheese s malinovým coulis

Browncheese s malinovým coulis

  • H
    Hosť
    10. apríl 2015, 23:14

    oslovil ma Browncheese s malinovým coulis - a je to naozaj veľká dobrota... už som ho piekla 2-krát a každý si veľmi pochutil... Doporučujem každému...

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať