0

Chuť a vôňa pomarančov

Pomaranč v hlavnej úlohe

Pomaranč je chutné ovocie, ktoré má v kuchyni všestranné využitie. Je bohatý na vitamín C a podporuje imunitu. Zaujímavosťou je, že pomaranč obsahuje toľko vápnika ako 1 pohár mlieka, preto je vhodnou alternatívou pre ľudí s laktózovou intoleranciou alebo pre osoby, ktoré mlieko až tak neobľubujú.

Ak milujete chuť a vôňu pomarančov v sladkých dezertoch, môžete si vybrať hneď z troch receptov. Na začiatok ponúkame recept na nadýchanú španielsku tortu, v ktorej sa snúbia pomaranče, orechy a džem. A to všetko bez použitia múky – takže si na nej môžu pochutiť aj celiatici. Alebo vyskúšajte jednoduchý no pritom magický koláčik - okrem výbornej chuti vás očarí i jeho nenáročná príprava. Do tretice vám odporúčame pomarančovú bezé tortu. Jej základom je nadýchaný sladký chrumkavý snehový korpus, chuť ktorého výborne dopĺňa osviežujúci pomarančový krém. Vyberte si svoj obľúbený pomarančový dezert!

Španielska pomarančová torta

Španielska pomarančová torta

Magický koláčik

Magický koláčik

Pomarančová bezé torta

Pomarančová bezé torta

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať