0

Dobroty pre šibačov

Sviatky sú čoraz bližšie, preto je dobré poobzerať sa po nejakom dobrom recepte na chutný dezert, na ktorom si pochutia malí aj veľkí šibači. My vám predstavíme veľmi chutné tipy od našej skvelej cukrárky Adriany Polákovej, ktoré jednoducho pripravíte vo vašej kuchyni. Prvým z nich sú tradičné žĺtkové rezy. Tento chutný dezert je spojením orechového cesta a sladučkej žĺtkovej polevy. Je to nie len chutný, ale aj nenáročný koláč. Ak máte radi orechy, máme pre vás ďalší skvelý tip. Malé chrumkavé kolieska z orechového cesta pospájané štedrou vrstvou lieskovo-orieškového krému. Tieto koláčiky pripravíte už za 35 minút! Posledným tipom z našej Lidl Cukrárne je recept na netypické koláčiky z lístkového cesta. Veľkonočné sviatky sú sviatkami jari, preto je dobré preniesť ju aj na veľkonočný stôl. Škoricové motýliky vám v tom iste pomôžu!

Žĺtkové rezy

Žĺtkové rezy

Orechové kolieska s lieskovo-orieškovým krémom

Orechové kolieska s lieskovo-orieškovým krémom

Škoricové motýliky

Škoricové motýliky

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať