Hroznobranie
Tri tipy na recepty s hroznom
Neskoré leto a jeseň sa nesú v znamení hrozna a vinobrania. Z hrozna sa vyrábajú aj sušené hrozienka a samozrejme nápoj, ktorý miluje celý svet - víno. Okrem toho je hrozno pokladnicou vitamínov a minerálov, preto je dobré, aby si natrvalo našlo miesto aj vo vašej kuchyni. Chuť hrozna sa dokonale dopĺňa s chuťou syra. Vyskúšajte ho napríklad so syrom Brie a orechmi. Vynikajúco sa hodí aj k hydinovému mäsku. Pripravte si grilované morčacie prsia a k nim výborný šalát s kozím syrom, hroznom a vinaigrettom. Táto kombinácia očarí každého! Ak milujete sladké, vyskúšajte netradičnú tortu so skvelým tvarohovým krémom a čerstvým hroznom. Prečo je netradičná? Pozrite si videorecept a dozviete sa viac!