0

Hroznobranie

Tri tipy na recepty s hroznom

Neskoré leto a jeseň sa nesú v znamení hrozna a vinobrania. Z hrozna sa vyrábajú aj sušené hrozienka a samozrejme nápoj, ktorý miluje celý svet - víno. Okrem toho je hrozno pokladnicou vitamínov a minerálov, preto je dobré, aby si natrvalo našlo miesto aj vo vašej kuchyni. Chuť hrozna sa dokonale dopĺňa s chuťou syra. Vyskúšajte ho napríklad so syrom Brie a orechmi. Vynikajúco sa hodí aj k hydinovému mäsku. Pripravte si grilované morčacie prsia a k nim výborný šalát s kozím syrom, hroznom a vinaigrettom. Táto kombinácia očarí každého! Ak milujete sladké, vyskúšajte netradičnú tortu so skvelým tvarohovým krémom a čerstvým hroznom. Prečo je netradičná? Pozrite si videorecept a dozviete sa viac!

Syr Brie zapečený s orechami a hroznom

Syr Brie zapečený s orechami a hroznom

Grilované morčacie prsia so šalátom s kozím syrom

Grilované morčacie prsia so šalátom s kozím syrom

Hroznová torta s tvarohom

Hroznová torta s tvarohom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať