0

Koláčik ako obláčik

Cheesecaky sa u nás tešia veľkej obľube. Niet sa čomu čudovať, ich príprava je jednoduchá a recepty sa dajú ľahko obmieňať podľa sezóny. Pôvodný recept vznikol v Amerike a na jeho prípravu sa používal čerstvý syr. Dnes existuje veľa receptov na cheesecaky, v ktorých sa môžete stretnúť s mascarpone či s tvarohom ako hlavnou surovinou na jeho prípravu. Koľko ľudí, toľko chutí. Čo keby ste však vyskúšali netradičný cheesecake inšpirovaný typickým japonským nadýchaným koláčom? Veronika vám krok za krokom vysvetlí, ako upiecť lahodný, vysoký a nadýchaný cheesecake, ktorý určite nepopraská. Potom stačí túto dokonalosť ozdobiť malinovým džemom a čerstvým ovocím a sladké potešenie pre celú rodinu je na stole. Tento cheesecake si isto zamilujete a recept si určite odložíte.

Japonský cheesecake s jahodami, malinami a černicami

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať