1

Kuchyňa plná zdravia

Sirupy a tabletky bývajú často skôr nutné zlo než niečo príjemné. Našťastie kuchyne sú plné prírodních liečiv, ktoré chutia, zlepšujú zdravotný stav a odolnosť. Cibuľový sirup, mlieko s cesnakom alebo obyčajné chrúmanie orechov – tieto metódy liečenia veľmi dobre poznali už naše staré mamy. Cibuľa chutí oveľa lepšie v cestíčku, cesnak v polievke a orechy skvele dopĺňajú/obohacujú chuť šalátov! Takže ak Vás chytá jesenné prechladnutie, rýchlo do kuchyne po niečo chutné (a zdravé) pod zub!

Francúzsky cibul’ový koláč

Francúzsky cibul’ový koláč

Cesnaková polievka

Cesnaková polievka

Šalát Waldorf

Šalát Waldorf

  • H
    Hosť
    20. november 2013, 17:00

    Cibula a cesnak su trvalou sucastou nasho jedalnicka , vyborny zdroj vitaminov, ale aj ako prevencia proti chorobam v zime sa nam osvedcili v surovom , ale aj varenom stave.... cesnacka mala tiez uspech....

    Odpovedať
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať