0

Lahodné mascarpone

Jedlá z mascarpone

Ďalšou skvelou surovinou pochádzajúcou z Talianska je mascarpone. Vďaka jeho jemnej chuti ho môžete pridať do polievok, omáčok, hlavných jedál a samozrejme dezertov! V Kuchyni Lidla nájdete množstvo receptov na jedlá s mascarpone a dokonca z neho vytvoríte aj celé menu! Na úvod si môžete pripraviť krémovú polievku so sušenými paradajkami a mascarpone. Ako hlavné jedlo vám odporúčame gnocchi s omáčkou so sušenými paradajkami, bazalkou, citrónovou kôrou a mascarpone. A sladká bodka na záver menu môže byť nepečená jahodová roláda. Je to jahodová obdoba tradičného talianskeho tiramisu vo forme rolády. Ak milujete jahody, tento dezert musíte vyskúšať. Pripravte taliansku hostinu vo svojom dome...

Polievka so sušenými paradajkami a mascarpone

Polievka so sušenými paradajkami a mascarpone

Gnocchi so sušenými paradajkami a mascarpone

Gnocchi so sušenými paradajkami a mascarpone

Nepečená jahodová roláda

Nepečená jahodová roláda

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať