0

Pre gurmánov...

Ak milujete mäso a neviete si bez neho predstaviť ani jeden deň, máme pre vás niekoľko tipov na skvelé jedlo. Prvým je recept na steak s grilovanou zeleninou a domácou holandskou omáčkou. Ak ste sa doteraz báli jej prípravy, Roman vám krok za krom ukáže ako na to. Druhý recept je trošku iný - nájdete v ňom kombináciu steaku, kozieho syra a vlašských orechov. Do tretice vám dávame do pozornosti recept na steak s pečenou paprikou, chutným gorgonzolovým maslom a s nasekanými vlašskými orechami. Toto jedlo ocenia najmä tí, ktorí hľadajú nové chute. Ako pripraviť skvelé steaky? Nie je v tom žiadna veda! Stačí si pozrieť videorecepty našich šéfkuchárov plné tipov a trikov a lahodne šťavnaté steaky sa vám podarí pripraviť aj u vás doma.

Rib Eye steak s grilovanou zeleninou a holandskou omáčkou

Rib Eye steak s grilovanou zeleninou a holandskou omáčkou

Grilovaný Rib Eye steak s kozím syrom a orechmi

Grilovaný Rib Eye steak s kozím syrom a orechmi

Rib Eye steak s restovanou paprikou

Rib Eye steak s restovanou paprikou

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať