0

Sladká Ázia

S touto sladkou ryžovou dobrotou sa môžete stretnúť na dovolenke v Thajsku, kde je tradičným dezertom. Pripravuje sa z lepivej ryže na suši, kokosového mlieka, cukru a manga a je sa vidličkou, lyžičkou alebo rukami. Obľúbená je aj v ďalších krajinách juhovýchodnej Ázie, kde sladko kraľuje najmä počas mangovej sezóny v apríli a máji. Tajomstvom úspechu pri jej príprave je správne varenie ryže, ktorej vysoký obsah škrobu zaručí správnu lepivosť. Ďalšou dôležitou surovinou je aj na Slovensku čoraz obľúbenejšie kokosové mlieko, ktoré sa vyrába z dužiny orecha zmiešanej s vodou. Osviežujúce mango je len sladkou bodkou tohto dezertu. Vďaka Veronike si ho teraz môžete hravo pripraviť a vychutnať exotické leto doma.

Mango sticky rice

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať