0

Veľké pečenie

V Lidl Cukrárni nájdete množstvo dokonalých receptov Adriany Polákovej! Na svoje si príde každý – nielen začínajúci cukrári, ale aj tí skúsenejší. Vďaka videoreceptom, tipom a trikom našej Adriany sa z vás stane cukrársky majster. Čokoládovo-orechovú tortu pripraví aj začiatočník. Jej výhoda spočíva v tom, že cesto aj krém pripravíte z jednej zmesi. A naviac je i bezlepková, takže si na nej pochutia aj ľudia alergickí na lepok. Trochu náročnejším receptom je browncheese s malinovým coulis, v ktorom sa snúbi úžasné čokoládové brownies s jemným a nadýchaným cheesecakom. Chuť koláčika ideálne doplní jemne kyslasté malinové coulis. Pre skúsenejších cukrárov sme vybrali úžasný malinový koláč z krehkého cesta s tradičným francúzskym krémom a šľahačkou. Túto kombináciu ocenia malí aj veľkí milovníci koláčov!

Browncheese s malinovým coulis

Browncheese s malinovým coulis

Malinový koláč s francúzskym krémom

Malinový koláč s francúzskym krémom

Čokoládovo-orechová torta

Čokoládovo-orechová torta

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať