0

Vianočné pečenie

Sviatočné sladkosti

Vianočné sviatky to nie sú len kapor, zemiakový šalát a hubová polievka, či kapustnica. Neoddeliteľne k nim patria aj sladučké koláče. Vždy sa oplatí pripraviť niekoľko druhov, aby si každý našiel niečo pre seba. V Lidl Cukrárni nájdete množstvo receptov, ktoré sa hodia na sviatočne prestretý stôl. Vyskúšajte napríklad domácu vianočku plnenú tvarohovou, makovou a lekvárovou plnkou. Alebo upečte štedrák – viacvrstvový kysnutý koláč, ktorý v sebe skrýva množstvo chutí. Ak chcete pripraviť koláčiky, ktoré okrem toho, že dobre chutia, budú aj skvelým darčekom alebo dekoráciou – stavte na medovníkové a linecké stromčeky! S takouto bohatou ponukou sviatočných dezertov, uspokojíte aj ten najnáročnejší jazýček!

Plnená vianočka

Plnená vianočka

Štedrák

Štedrák

Medovníkové a linecké stromčeky

Medovníkové a linecké stromčeky

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať