Nenechaj si ujsť špičkové recepty
Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.
OdoberaťZnačka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.
Kačacie prsia sú najjemnejšou časťou kačice. Pri ich tepelnej úprave treba dbať o to, aby sa príliš nevysušili. V strede majú zostať ružové a šťavnaté. Kožu na prsiach narežeme na niekoľkých miestach a položíme ich kožou na dobre rozpálenú panvicu, aby sa z nej vypiekol tuk. Keď je koža chrumkavá, prsia otočíme a dopekáme na miernom plameni ďalej. Takto pripravené prsia môžeme kombinovať s rôznymi omáčkami a prílohami.
Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.