0
2
Bravčová pečeň na cibuľke

Bravčová pečeň na cibuľke

45 min
4 porcie

Suroviny

  • 200 g basmati ryže Golden Sun
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • 2 lyžice bravčovej masti Pikok
  • 50 g anglickej slaniny Pikok
  • 200 g cibule
  • 600 g bravčovej pečene 
  • keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
  • 2 lyžice hladkej múky Belbake
  • ½ lyžičky sušeného tymianu 
  • ½ lyžičky rasce Kania
  • 300 ml bravčového vývaru
  • ½ lyžičky sušeného majoránu Kania
  • 1 vetvička čerstvej petržlenovej vňate
  • 1 šalotka
  • 1 lyžica rastlinného oleja Vita D'or

Potrebujeme 

panvicu


POSTUP

Ryžu uvaríme v osolenej vode podľa návodu na obale. 

V rozohriatej panvici rozpustíme masť, na ktorej vyškvaríme slaninu a cibuľu opečieme dozlatista. Bravčovú pečeň nakrájame na rezančeky, okoreníme, pomúčime, ochutíme sušeným tymianom a premiešame. Do panvice s cibuľou prisypeme rascu, krátko opražíme a prihodíme ochutenú pečeň, ktorú orestujeme. Následne podlejeme vývarom a krátko varíme. Hotovú pečeň na záver osolíme, posypeme majoránom a servírujeme s dusenou ryžou.

Šalotku ošúpeme, očistíme a nakrájame na rezančeky. Na rastlinnom oleji orestujeme dozlatista a hotové rezančeky necháme odkvapkať na papierovej utierke. 

Na tanieri ozdobíme pečeň nasekanou petržlenovou vňaťou a vyprážanou šalotkou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať