0
10
Bravčové kocky s kokosovým mliekom

Bravčové kocky s kokosovým mliekom

2 h 0 m
4 porcie
  • 2 lyžice bio kokosového oleja Vita D´or
  • 100 g cibule
  • 100 g zázvoru
  • 6 strúčikov cesnaku 
  • 1 štipľavá paprička
  • 2 väčšie mrkvy 
  • 800 g bravčových kociek na guláš zo stehna
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania 
  • 500 ml    bravčového vývaru
  • 400 ml kokosového krému Freshona 
  • 300 g cukrovej kukurice Freshona
  • 1 červená paprika
  • lahôdková cibuľka
  • 300 g basmati ryže Golden Sun
     

Postup

POTREBUJEME

  • panvicu s pokrievkou

V rozohriatej panvici s 1 lyžicou kokosového oleja necháme speniť cibuľu a zázvor nakrájané na menšie kocky, cesnak na plátky a štipľavú papričku na kolieska. Pridáme mrkvu nakrájanú na kocky a osolené a okorenené bravčové kocky. Krátko orestujeme a potom podlejeme vývarom tak, aby bolo mäso mierne ponorené. Prilejeme kokosový krém a pod pokrievkou dusíme na miernom plameni domäkka. Chvíľu pred dokončením primiešame kukuricu.

Na druhej panvici s 1 lyžicou kokosového oleja orestujeme na kocky nakrájanú papriku, ktorú osolíme.

Basmati ryžu uvaríme podľa návodu na obale.

Servírovanie

Bravčové kocky podávame v miske alebo v hlbokom tanieri, dozdobené restovanou paprikou a nakrájanou lahôdkovou cibuľkou. Basmati ryžu servírujeme zvlášť v miske.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať