0
6
Bylinkové kurča

Bylinkové kurča

2 h 0 m
4 porcie

Suroviny

  • 1 celé kura
  • soľ Kania


Bylinkové maslo

  • 200 g masla Pilos
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžičky soli Kania
  • 3 lyžičky provensálskych byliniek
  • 1 lyžica repkového oleja Vita D’Or


Ešte budeme potrebovať

  • ½ jablka
  • 2 plátky citróna
  • 2 vetvičky čerstvého rozmarínu

Potrebujeme

  • pekáč

POSTUP

Maslo, pretlačené strúčiky cesnaku, soľ, provensálske bylinky a repkový olej rukami spracujeme na jednotné bylinkové maslo.

Kožu na umytom kurčati naplníme 80 % bylinkového masla.

Kura z oboch strán dôkladne osolíme a naplníme ho jablkom, plátkami citróna a 2 vetvičkami rozmarínu. Potrieme ho zvyšným maslom a pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 90 minút. Kura priebežne polievame vlastným výpekom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať