Cheesecake kocky z kokosovej smotany
Suroviny
- 250 g karamelových sušienok Spekulatius Sondey
- 50 g mletých vlašských orechov Belbake
- 120 g masla Pilos
- 100 g mrazených čučoriedok
- 600 g vegánskej smotany Vemondo
- 3 vajcia
- 2 balenia vanilínového cukru Belbake
- 2 lyžice dukátikov z horkej čokolády Belbake
Potrebujeme
- plech na pečenie s rozmermi 32x24 cm, papier na pečenie
POSTUP
Karamelové sušienky vložíme do uzatvárateľného vrecka a valčekom rozdrvíme na piesok.
Vysypeme do misky, pridáme mleté orechy a rozpustené maslo. Na plech vystlaný papierom na pečenie vysypeme sušienkový základ a lyžicou utlačíme. Pridáme zohriate čučoriedky a hladký krém zo smotany, vajec a vanilínového cukru. Na záver po povrchu posypeme čokoládovými dukátikmi.
Pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne 30 minút.
Po upečení necháme úplne vychladnúť a odložíme stuhnúť do chladničky ideálne cez noc.