Chrumkavé čokoládovo-ovsené kocky
Suroviny
- 220 g horkej čokolády Fin Carré
- 120 ml medu
- 60 ml kokosového oleja
- 75 g arašidového masla Mister Choc (smooth)
- 210 g ovsených cereálií (Oat Pops) Crownfield
- 8 lyžíc strúhaného kokosu Belbake
Potrebujeme
- plech s rozmermi 21 × 21 cm, papier na pečenie
POSTUP
Roztopenú čokoládu, med, olej a maslo miešame, kým vznikne jednotný čokoládový krém.
Do väčšej misy vysypeme cereálie, ktoré zalejeme krémom a dôkladne premiešame.
Menší plech vystelieme papierom na pečenie. Zmes preložíme na plech, stierkou zarovnáme a jemne utlačíme. Povrch rovnomerne posypeme strúhaným kokosom.
Necháme stuhnúť v chladničke aspoň 2 hodiny.