0
16
Citrónový cheesecake

Citrónový cheesecake

30 min
10 porcií

KORPUS

  • 300 g maslových sušienok Sondey
  • 125 g masla Pilos

KRÉM

  • 300 g bielej čokolády Fin Carré
  • 200 g jemného tvarohu Pilos
  • 200 g nátierky z čerstvého syra Goldessa classic
  • 300 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
  • šťava z 2 citrónov

NA OZDOBENIE

  • 300 g jahôd

Postup

Potrebujeme

  • sekací mixér
  • teplovzdornú misku
  • šľahací mixér

Sušienky rozomelieme najemno. Maslo necháme rozpustiť nad parou a zmiešame so sušienkami. Takto pripravenú zmes nasypeme na dno pohárikov. ⅔ jahôd očistíme, nakrájame na polovice a uložíme na sušienky reznou stranou k stene pohárika.

Čokoládu nalámeme a necháme rozpustiť vo vodnom kúpeli. Medzitým tvaroh, nátierku a smotanu vyšľaháme do polotuha. Prilejeme citrónovú šťavu, vlažnú čokoládu a došľaháme. Krém opatrne navrstvíme do pohárikov tak, aby jahody zostali viditeľné, môžeme použiť aj cukrárske vrecko. Zvyšné jahody ozdobne uložíme na krém.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať