0
19
Cuketovo – šampiňónový špíz

Cuketovo – šampiňónový špíz

40 min
4 porcie
  • 250 g menších šampiňónov
  • 2 menšie cukety
  • 8 vetvičiek rozmarínu
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 50 ml olivového oleja Biotrend
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania

Potrebujeme

  • drevené špajdle alebo kovové ihlice
  • pierko na potieranie

Postup

Šampiňóny umyje, očistíme a zbavíme nožičiek. Cukety umyjeme a nakrájame na plátky hrubé asi 1,5 cm. Striedavo ich ponapichujeme na kovové ihlice alebo drevené špajdle, ktoré sme predtým namočili do vody.

Z vetvičiek rozmarínu otrháme lístky a nasekáme ich nadrobno. Strúčiky cesnaku očistíme a nasekáme najemno. Nasekaný cesnak a rozmarín zmiešame s olivovým olejom, soľou a čiernym korením. Špízy potrieme marinádou zo všetkých strán a odložíme marinovať do chladničky asi na 1 hodinu.

Špízy grilujeme zo všetkých strán 6 - 8 minút. Počas grilovania môžeme potierať zvyšnou marinádou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať