2
86
Francúzske tyčinky s pestom

Francúzske tyčinky s pestom

30 min
6 porcií
  • 1 balenie lístkového cesta Belbake
  • 1 vajce
  • 1 zväzok čerstvej bazalky
  • 20 g kešu orechov Alesto fine
  • 100 g syra Grana Padano
  • 1 strúčik cesnaku
  • 4 lyžice olivového oleja Primadonna
  • soľ Belbake
  • čierne korenie v mlynčeku Kania

Do mixéra dáme bazalku, orechy, cesnak a nastrúhaný syr Grana Padano. Prilejeme olivový olej a všetko dôkladne rozmixujeme. Dochutíme soľou a korením.

Na celý list cesta natrieme tenkú vrstvu bazalkového pesta. Cesto nakrájame na dlhé úzke pásiky. Z každého pásika vytvarujeme špirálu a poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie.

Vajcia vymiešame vidličkou a potom štetcom potrieme pripravené špirály. Pečieme asi 15 minút pri teplote 200°C dozlatista.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať