2
40
Hrianky s hruškami a Camembertom

Hrianky s hruškami a Camembertom

20 min
4 porcie
  • 8 krajcov celozrnného toastového chleba La Cestera
  • 4 lyžičky francúzskej horčice Duc de Coeur
  • 40 g masla
  • 4 plátky zapečenej šunky Dulano
  • 1 Camembert From d´Or
  • 1 hruška
  • 30 g rukoly

4 plátky toastového chleba natrieme horčicou a 4 plátky maslom. Na plátky s maslom poukladáme plátky šunky a na plátky nakrájaný Camembert. Z hrušky vyrežeme jadrovník a nakrájame ju na plátky. Plátok hrušky položíme na šunku a syr, na vrch pridáme trochu rukoly a prikryjeme plátkami chleba potretými horčicou. Dáme zapiecť do toastovača alebo opečieme z oboch strán na grilovacej panvici.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
  • H
    Hosť
    30. november 2019, 10:56

    tento recept nie je veľmi dobrý do toastovača, kým sa toast zapečie, syr celý vytečie a priškvarí toast k povrchu. keď použijete dijonskú horčicu, treba jej natrieť minimum. ak sa dá syru a horčice málo a zvyšku veľa, je to naozaj chutné jedlo 😊

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    14. september 2018, 10:45

    Dobrota .. milujem kombináciu syra, sušenej šunky a ovocia, používam najmä čerstvé figy v kombinácii s Gorgonzolou alebo Nivou, ale robila som aj hrušky s Camembertom či Nivou ... mňam

    Odpovedať


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať