0
6
Grilované tofu so strukovinovým šalátom

Grilované tofu so strukovinovým šalátom

30 min
4 porcie

Suroviny

  • 100 g vareného cícera Freshona
  • 50 g bielej fazule Campo Largo
  • 100 g červenej fazule Freshona
  • 25 g čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 25 g zelených olív bez kôstok Baresa
  • 50 g uhoriek
  • 1 červená cibuľa
  • 4 lyžice extra panenského oleja Primadonna
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • keramický mlynček s čiernym korením Kania
  • keramický mlynček s čili Kania
  • 1 hrsť čerstvých byliniek (petržlenová vňať, bazalka, koriander, pažítka)
  • 4 tofu na gril Gyros Grill&Fun
  • 2 rímske šaláty

Potrebujeme

  • gril

POSTUP

Šalát

Bielu fazuľu uvaríme vo vriacej osolenej vode. Cícer a červenú fazuľu scedíme a prepláchneme. Olivy nakrájame na kolieska, uhorku na kocky, cibuľu a bylinky nadrobno. Strukoviny, olivy, zeleninu, približne 2 lyžice oleja, citrónovú šťavu, korenie a bylinky dôkladne premiešame.

Tofu

Tofu pokvapkáme olejom a grilujeme v strednej časti grilu 2 – 3 minúty z každej strany. Následne nakrájame na plátky hrubé cca 1 cm.

Servírovanie

Na tanier poukladáme listy rímskeho šalátu, na ktorý uložíme tofu a strukovinový šalát.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať