0
3
Hamburger s hovädzím mäsom, cuketou, paradajkami a camembertom

Hamburger s hovädzím mäsom, cuketou, paradajkami a camembertom

1 h 0 m
4 porcie

Suroviny

  • 600 g mletého hovädzieho mäsa
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky
  • čerstvá mäta
  • čerstvá bazalka
  • čerstvá pažítka
  • 1 štipľavá paprička
  • olivový olej Primadonna
  • 1 cuketa
  • 2 stonky stonkového zeleru
  • 4 žemle
  • 4 kyslé uhorky
  • 2 paradajky
  • 2 camemberty Pilos
  • 100 g kyslej smotany Pilos
  • 100 g kečupu Kania

Potrebujeme

panvicu, alobal


POSTUP

Mleté mäso osolíme a okoreníme. Pridáme nastrúhaný cesnak, nasekanú lahôdkovú cibuľku, mätu, bazalku, pažítku a štipľavú papričku bez semienok. Dôkladne premiešame a zo zmesi vypracujeme placky. Opekáme v panvici na oleji. Prihodíme cuketu a stonkový zeler nakrájaný na kocky. Ochutíme soľou a korením a ďalej restujeme. Žemle prekrojíme a opečieme ich na panvici s olejom dochrumkava. Kyslú uhorku nakrájame na tenké plátky a paradajku na kolieska. Camembert nakrájame na tenké plátky a položíme na mäso. Panvicu prikryjeme alobalom. Spodnú stranu žemle potrieme kyslou smotanou, preložíme grilovanou zeleninou, pridáme mäso s camembertom a prikryjeme hornou časťou žemle potretou kečupom.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať