0
27
Mäsové taštičky

Mäsové taštičky

50 min
30 porcií

Suroviny

  • olivový olej Primadonna
  • ½ červenej cibule
  • 1 strúčik cesnaku
  • 250 g mletého bravčového mäsa
  • ¼ lyžičky mletého čierneho korenia Kania
  • ½ lyžičky mletej štipľavej papriky Kania
  • ½ lyžičky soli Castello
  • 2 lyžice pasírovaných paradajok Freshona
  • 4 cherry paradajky
  • 100 g strúhaného cheddaru Valley Spire
  • 1 hrsť čerstvého petržlenu
  • 2 lístkové cestá Chef Select & You
  • 1 vajce

Potrebujeme

okrúhlu formu na vykrajovanie s priemerom cca 8 cm, veľký plech na pečenie, papier na pečenie


POSTUP

Na olivovom oleji opražíme nasekanú červenú cibuľu s cesnakom. Pridáme bravčové mäso, čierne korenie, mletú papriku, soľ a pasírované paradajky. Restujeme cca 10 minút. Pridáme cheddar a čerstvý petržlen. Z lístkového cesta vykrojíme kolieska, ktoré naplníme mäsovou zmesou tak, aby sa dali uzavrieť. Preložíme jednu stranu a vidličkou pritlačíme okraje tak, aby nám vznikli plnené pirohy. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 15 minút.


Servírovanie

Podávame posypané čerstvým petržlenom.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať