Minestrone polievka
Suroviny
- 2 lyžice olivového oleja Primadonna
 - 1 červená cibuľa
 - 1 cuketa
 - 2 mrkvy
 - 2 stonky stonkového zeleru
 - 2 strúčiky cesnaku
 - 2 lyžičky sušeného oregana
 - 1 lyžička soli Kania
 - 400 g krájaných lúpaných paradajok v konzerve s cibuľou a cesnakom Freshona
 - 1,7 l vývaru
 - 2 bobkové listy Kania
 - 70 g mrazeného hrášku Freshona
 - 400 g bielej fazule z konzervy Freshona
 
Servírovanie
- strúhaný parmezán Lovilio
 - čerstvá bazalka
 
Potrebujeme
hrniec
	
POSTUP
Na olivovom oleji orestujeme cibuľu, nadrobno nakrájanú cuketu, mrkvu, zeler a na plátky nakrájaný cesnak. Osolíme, pridáme sušené oregano a restujeme cca 5 minút. Prilejeme krájané paradajky z konzervy, vývar a bobkové listy. Varíme cca 15 minút. Nakoniec prihodíme scedenú fazuľu a mrazený hrášok. Premiešame a varíme ešte 5 minút.
	
Servírovanie
Minestrone podávame posypanú strúhaným parmezánom a ozdobenú s lístkom čerstvej bazalky.
                





 Beautifood