2
16
Mrkvovo-ananásový koláč

Mrkvovo-ananásový koláč

1 h 20 m
12 porcií

Suroviny


Cesto

  • 250 g nastrúhanej mrkvy
  • 2 vajcia
  • 100 ml repkového oleja Vita D’Or
  • 190 g trstinového cukru Belbake
  • 200 g hladkej múky Belbake
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
  • 1 lyžička sódy bikarbóny
  • 1 lyžička mletej škorice Kania
  • 100 g ananásu z konzervy Freshona


Krém

  • 500 g tučného roztierateľného tvarohu Pilos
  • šťava z ½ citróna
  • 3 lyžice práškového cukru Belbake


Servírovanie

  • 50 g vlašských orechov Alesto

Potrebujeme

strúhadlo, plech na pečenie s rozmermi cca 24 cm × 21 cm, papier na pečenie


POSTUP


Cesto

Mrkvu, vajcia, olej a trstinový cukor spolu zmiešame. Pridáme múku, kypriaci prášok, sódu bikarbónu a mletú škoricu. Opäť premiešame a nakoniec pridáme kúsky nakrájaného ananásu. Cesto nalejeme do formy vystlanej papierom na pečenie. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 25 - 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť.


Krém

Všetky suroviny zmiešame a nanesieme na vychladnutý základ.


Servírovanie

Mrkvovo-ananásový koláč podávame posypaný vlašskými orechmi.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať