0
8
Nátierka s prosciuttom a štipl'avými papričkami

Nátierka s prosciuttom a štipl'avými papričkami

25 min
4 porcie
  • 1 lámankový chlieb
  • 150 g prosciutta Dulano Selection
  • 250 g smotanovo-jogurtovej nátierky classic Cavabel
  • 1 štipľavá paprička
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1 hrsť rukoly
  • olivový olej Primadonna

Postup

100 g prosciutta nakrájame na menšie kúsky a rozmixujeme spolu so smotanovo-jogurtovou nátierkou a nasekanou štipľavou papričkou, ktorú sme zbavili jadierok. Ochutíme soľou a čiernym korením. Dôkladne premiešame.

Hotovú nátierku vložíme na 2 hodiny do chladničky, aby sa všetky chute prepojili.

Lámankový chlieb nakrájame na tenké krajce. Potrieme ich nátierkou a ozdobíme plátkami zvyšného prosciutta (nakrájaného alebo natrhaného na menšie kúsky) a pár lístkami umytej a osušenej rukoly. Na záver pokvapkáme olivovým olejom a ochutíme čiernym korením.

LÁMANKOVÝ CHLIEB

Tradične chrumkavá kôrka posypaná zdravými semienkami doplnená chutnou mäkučkou striedkou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať