2
13
Paella s mäsom

Paella s mäsom

1 h 30 m
4 porcie

Suroviny

  • 4 lyžice olivového oleja Primadonna
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 250 g bravčového mäsa
  • 2 lyžičky mletej červenej papriky Kania
  • ¼ lyžičky šafranu
  • 2 lyžičky soli Kania
  • 200 g krájaných paradajok z konzervy Freshona
  • 120 g mrazeného hrášku Freshona
  • 150 g mrazených kreviet Ocean Sea
  • 300 g guľatozrnnej ryže Golden Sun
  • 6 plátkov choriza Dulano
  • 1,5 l vývaru


Servírovanie

  • čerstvá petržlenová vňať
  • citrón

Potrebujeme

  • väčšiu panvicu s nízkym okrajom

POSTUP

Na oleji opečieme nakrájanú cibuľu s cesnakom. Pridáme mäso, koreniny a premiešame. Následne do panvice vložíme aj krájané paradajky z konzervy, hrášok, krevety a ryžu. Opäť dôkladne premiešame. Jednotlivé plátky choriza rozložíme po celej panvici a zalejeme vývarom. Na miernom ohni varíme cca hodinu, kým ryža bude mäkká a voda vyparená.

Tip: Pre paellu je typická zo spodu jemne pripečená chrumkavá textúra, preto ju nemiešame.

Servírovanie

Paellu servírujeme posypanú petržlenovou vňaťou s mesiačikom citróna.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať