0
0
Paradajkové bruschetty s grilovaným tuniakom

Paradajkové bruschetty s grilovaným tuniakom

30 min
4 porcie

Suroviny

  • 200 g cherry paradajok
  • 1 červená cibuľa
  • 1 vetvička čerstvej bazalky
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
  • keramický mlynček s čili Kania
  • 2 lyžice malinového krémového balzamika Italiamo
  • 6 lyžíc extra panenského olivového oleja Primadonna
  • 400 g steaku z tuniaka
  • 200 g tekvicového chleba
  • 3 strúčiky cesnaku

Potrebujeme

grilovaciu panvicu, misu


Postup

Paradajky nakrájame na kúsky a ochutíme červenou cibuľou, bazalkou, soľou, čiernym korením, čili a 1 lyžicou balzamika. Pridáme 4 lyžice olivového oleja, premiešame, dáme nabok a necháme odpočinúť. Tuniaka osolíme, okoreníme a zľahka potrieme olejom. Opečieme z oboch strán, tak aby bol tuniak pripravený medium rare (asi 1,5 minúty z každej strany). Tip: Tuniaka môžeme posypať aj sezamovými semiačkami. Plátky chleba opečieme na štipke olivového oleja dochrumkava, potrieme cesnakom a navrstvíme na neho pripravený paradajkový šalát. Tuniaka nakrájame na tenké plátky a položíme na bruschetty so šalátom. Nakoniec pokvapkáme olivovým olejom, posypeme čerstvo namletým čiernym korením, ozdobíme niekoľkými lístkami bazalky a pokvapkáme balzamikom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať