0
0
Tatarský biftek na taliansky štýl

Tatarský biftek na taliansky štýl

20 min
4 porcie

Suroviny

  • 600 g hovädzieho tatárskeho bifteku
  • 1 lyžica nasekaných kapár Italiamo
  • 1 lyžička hrubozrnnej horčice Kania
  • 2 lyžice nasekanej cibule
  • 50 g stonkového zeleru         
  • 50 g parmezánu Parmiggiano Reggiano Italiamo + na ozdobu
  • 4 lyžice olivového oleja Italiamo + na hrianky
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • sušené chilli Kania
  • soľ Kania
  • 4 krajce remeselného chleba
  • 1 hrsť čerstvej rukoly

Potrebujeme

  • strúhadlo

POSTUP

Mäso premiešame s nasekanými kaparami, horčicou, najemno nakrájanou cibuľou, zelerom (vňať odložíme na neskôr), nastrúhaným syrom, olejom, korením, chilli a soľou.

Necháme krátko odstáť (5 – 10 minút) a podľa potreby dochutíme.

Krajce chleba na rozohriatom grile opečieme dochrumkava.

Tip: Pozri sa ako pripraviť jednoduchý domáci chlieb.

Servírovanie

Pripravený tatarák ozdobíme nasekanou vňaťou stonkového zeleru. Opečené hrianky pokvapkáme olejom, položíme na mäsovú zmes a ozdobíme lístkami rukoly, nastrúhaným syrom a čerstvo namletým korením.

Ak máme na záhrade sedmokrásky, môžeme nimi jedlo dozdobiť.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať