0
4
Paradajkový pstruh so zázvorom

Paradajkový pstruh so zázvorom

50 min
4 porcie
  • 4 čerstvé pstruhy
  • 1 lyžica nastrúhaného zázvoru
  • 6 strúčikov cesnaku
  • 3 lyžice olivového oleja Primadona
  • 1 lyžica paradajkového pretlaku Mikado
  • 1 lyžica mletej sladkej papriky Kania
  • 1/2 lyžičky štipľavej papriky Mikado
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čerstvý koriander alebo petržlenová vňať

Potrebujeme

  • strúhadlo

Kožu umytých a osušených pstruhov zľahka narežeme  po oboch stranách na 2 – 3 miestach. Zázvor a cesnak očistíme, nastrúhame a zmiešame s olivovým olejom, paradajkovým pretlakom, sladkou a štipľavou mletou paprikou. Pstruhy potrieme pripravenou marinádou a marinujeme v chladničke aspoň 30 minút.

Pstruhy grilujeme niekoľko minút z každej strany. Pred servírovaním posypeme čerstvým koriandrom alebo petržlenovou vňaťou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info