Preskočiť navigáciu Preskočiť na obsah
Party cantuccini

Party cantuccini

1 h 10 m
40 porcií

Suroviny

  • 2 vajcia
  • štipka soli Kania
  • 150 g kryštálového cukru Belbake
  • 40 g medu
  • 220 g hladkej múky Belbake
  • 12 g kypriaceho prášku do pečiva Belbake
  • 70 g mletých pistácií Alesto
  • 50 g kešu orechov Alesto
  • 70 g pistácií Alesto
  • 50 g mandlí Alesto


Na potieranie

  • 1 vajce
  • štipka soli Kania


Na namáčanie

  • Lieskovo orieškovo čokoládová nátierka Mister Choc
  • Pistáciová nátierka Maribel
  • Spekulatius krém Mister Choc
  • Gaštanový krém Deluxe

Potrebujeme

kuchynský robot s nadstavcom metlička, plech na pečenie, papier na pečenie


POSTUP

V kuchynskom robote s nadstavcom metlička vyšľaháme vajcia, soľ, cukor a med do peny. Následne pridáme preosiatu múku s kypriacim práškom do pečiva a ručne zapracujeme. Prisypeme mleté pistácie a vypracujeme hustejšie cesto. Prihodíme celé kešu orechy, pistácie, mandle a premiešame. Hotové cesto navrstvíme na plech vystlaný papierom na pečenie, vytvarujeme a potrieme vymiešaným vajíčkom so soľou. Takto pripravené cesto pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C cca 20 minút. Upečené, vychladnuté cesto preložíme na dosku a rozkrájame na keksíky. Tie následne vrátime na plech a pečieme z každej strany ešte cca 5 minút dozlatista. Hotové cantuccini preložíme na servírovací tanier spolu s nátierkami a podávame.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať