2
4
Pistáciové nanuky v bielej čokoláde

Pistáciové nanuky v bielej čokoláde

1 h 0 m
8 porcií

Suroviny

  • 250 g mascarpone Milbona
  • 250 g tučného tvarohu Pilos
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • 200 ml sladeného kondenzovaného mlieka Milbona
  • 130 g najemno pomletých pistácií Alesto
  • 100 g bielej čokolády Fin Carré
  • 200 g mrazených malín


Poleva

  • 300 g bielej čokolády Fin Carré
  • 150 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)


Ozdoba

  • 50 g pistácií Alesto
  • 30 g mrazom sušených jahôd

Potrebujeme

  • ručný šľahač, cukrárske vrecko bez špičky, formičky na nanuky, paličky na nanuky

POSTUP

Mascarpone, tvaroh, smotanu na šľahanie a sladené kondenzované mlieko vyšľaháme dopolotuha. Prisypeme najemno pomleté pistácie a prilejeme roztopenú bielu čokoládu. Zmes opäť prešľaháme a prelejeme do cukrárskeho vrecka bez špičky.

Do polovice silikónových foriem dáme smotanovú zmes, pridáme maliny a do formy vložíme paličky. Prikryjeme ďalšou vrstvou krému a necháme zamraziť v mrazničke ideálne do ďalšieho dňa.

Bielu čokoládu so smotanou na šľahanie roztopíme vo vodnom kúpeli. Polevu prelejeme do pohára.

Nanuky vyberieme z formy a ihneď namáčame do polevy.

Na záver ich posypeme rozdrvenými pistáciami alebo mrazom sušenými jahodami.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať