0
6
Pizza Hawaii

Pizza Hawaii

3 h 0 m
6 porcií

Suroviny

Cesto

  • 250 ml vody
  • 8 g droždia
  • ½ lyžičky kryštálového cukru Belbake
  • 420 hladkej múky Belbake
  • 12 g soli Kania
  • 30 ml olivového oleja Primadonna


Obloha

  • 400 g paradajkového pretlaku Baresa
  • 300 g dusenej výberovej šunky Pikok
  • 500 – 600 g mozzarelly Lovilio
  • 1 konzerva kúskov ananásu vo vlastnej šťave Freshona

Potrebujeme

  • robot s nadstavcom hák, plech, potravinársku fóliu

POSTUP

Cesto

V teplej vode rozmiešame droždie a cukor. Odložíme nabok, kým kvások začne pracovať.

V mise zmiešame múku, soľ, olej a kvások. Zmes vymiesime v robote s nadstavcom hák dohladka.

Na pomúčenom plechu rozdelíme cesto na tri bochníky, ktoré aj po povrchu jemne pomúčime, prikryjeme fóliou a necháme pri izbovej teplote kysnúť približne 1 – 2 hodiny.

Pizza

Vykysnutý bochník rozvaľkáme na opačnej strane plechu do tvaru kruhu. Na povrch rozotrieme paradajkový pretlak. Na pretlak rovnomerne rozložíme šunku, posypeme strúhanou mozzarellou a navrch uložíme kúsky ananásu.

Pečieme v rúre vyhriatej na 250 °C približne 10 – 15 minút.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať