0
0
Polievka z bravčového pliecka s kelom a hubami

Polievka z bravčového pliecka s kelom a hubami

1 h 30 m
6 porcií

Suroviny

  • olivový olej Primadonna
  • 3 cibule
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 3 bobkové listy Kania
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • 100 g anglickej slaniny Pikok
  • 500 g bravčového pliecka
  • 1 lyžička mletej rasce Kania
  • 2 l zeleninového vývaru
  • 125 g hnedých šampiňónov
  • ½ hlávky kelu
  • 50 g masla Pilos
  • čerstvá petržlenová vňať

Potrebujeme

hrniec


POSTUP

V hrnci na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme bobkové listy, ochutíme soľou a korením, prihodíme na malé kocky nakrájanú slaninu a bravčové pliecko. Premiešame a restujeme, kým sa mäso zatiahne. Osolíme, okoreníme, ochutíme rascou a ďalej restujeme. Prilejeme 1 liter zeleninového vývaru a varíme približne 30 minút. Po 30 minútach prilejeme opäť vývar a prihodíme šampiňóny nakrájané na štvrtiny a kel na pásiky. Podľa potreby osolíme, okoreníme, premiešame a ďalej varíme. Pred koncom do polievky pridáme maslo a nasekanú petržlenovú vňať. 

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať