0
8
Ragú s chorizom a zapekanými zemiakmi

Ragú s chorizom a zapekanými zemiakmi

1 h 30 m
4 porcie
  • ​​​​​​600 g bravčovej krkovičky bez kosti
  • olivový olej Primadonna
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 cibuľa
  • 100 g choriza vcelku Sol&Mar
  • 3 bobkové listy Kania
  • 1 lyžica štipľavej mletej papriky Kania
  • 425 ml (1 plechovka) krájaných paradajok Freshona
  • 1 l bravčového vývaru
  • 20 zelených olív bez kôstok Baresa
  • 20 čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 4 väčšie zemiaky
  • čerstvý rozmarínu
  • 2 lahôdkové cibuľky

POSTUP

POTREBUJEME

  • zapekaciu misu

 

Ragú

Mäso nakrájame na kocky a vložíme do panvice s rozohriatym olivovým olejom. Osolíme, okoreníme a opečieme do zlatista. Pridáme cesnak nakrájaný na plátky, cibuľu na drobno, chorizo na kocky a necháme krátko restovať. Po chvíli pridáme bobkové listy, mletú papriku, krájané paradajky a vývar. Prikryjeme pokrievkou a na miernom plameni dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme zelené a čierne olivy a dovaríme bez pokrievky.

 

Zapekané zemiaky

Zemiaky v šupke nakrájame na mesiačiky. Preložíme do zapekacej misy, osolíme, posypeme rozmarínom, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme v rúre vyhriatej na 220 °C asi 20 minút.

 

Servírovanie

Ragú servírujeme posypané nakrájanou lahôdkovou cibuľkou a spolu so zemiakmi.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať