0
0
Restované udon rezance so zeleninou a kuracím mäsom

Restované udon rezance so zeleninou a kuracím mäsom

30 min
4 porcie

Suroviny

  • 400 g udon rezancov
  • 200 g kuracích pŕs
  • 30 g sezamového oleja
  • 200 g marinovaného tofu
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 100 g hlivy ustricovej
  • 100 g mrkvy                
  • 4 lyžičky rybacej omáčky
  • 50 g ustricovej omáčky
  • 2 lyžice vody    
  • 100 g brokolice
  • 80 g ľadového šalátu
  • 50 g pražených solených arašidov Alesto
  • 35 g lahôdkovej cibuľky

Potrebujeme

hrniec, wok / panvicu


Postup

Rezance uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale. Kuracie prsia očistíme, vykostíme a nakrájame na rezančeky. V hlbokej panvici alebo vo woku rozpálime sezamový olej a osmažíme v ňom na malé kocky nakrájané tofu. Následne pridáme kuracie mäso, krátko orestujeme, prihodíme nadrobno nakrájaný cesnak, natrhanú hlivu a rezančeky mrkvy. Ochutíme rybacou a ustricovou omáčkou a podľa potreby zriedime s trochou vody z cestovín. Pridáme malé ružičky brokolice, uvarené rezance a niekoľkokrát prehodíme, aby bola zmes dôkladne premiešaná. Na záver pridáme na rezančeky nakrájaný ľadový šalát.

Servírovanie

Restované udon rezance so zeleninou a kuracím mäsom podávame posypané nalámanými arašidmi a kolieskami lahôdkovej cibuľky.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať